Login    Forum    Register    Search    FAQ
  • Board index » HELP AND ADVICE » G33K'S CORNER




    Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2
    Author Message
     Post subject: Re: Right, boffins ponder over this
     Post Posted: Fri Nov 14, 2008 3:45 am 
    Offline
    Bow down to the master
    User avatar

    Joined: Thu Dec 16, 2004 11:22 pm
    Posts: 2415
    Location: satnav offline
    punkbuster A set to manual because its annoying :thumbl: it should only work when you are playing the game

    and yeah post a screenshot of the full task manager window, lets see if we can make your pc more responsive (than it actually is?)

    ___________________

    http://www.computerbuyer.co.uk/news/236 ... fixes.html

    _________________
    m
    mmmmYou sir, are a swaggering addlepated jackanapes!
    m


    Top 
     Profile  
     
     Post subject: Re: Right, boffins ponder over this
     Post Posted: Sat Nov 15, 2008 1:04 pm 
    Offline
    Bow down to the master
    User avatar

    Joined: Mon Oct 01, 2007 6:38 pm
    Posts: 2499
    Location: Between .local and dev:null :D
    [QBS]Dr.Strangelove wrote:
    punkbuster A set to manual because its annoying :thumbl: it should only work when you are playing the game

    and yeah post a screenshot of the full task manager window, lets see if we can make your pc more responsive (than it actually is?)

    ___________________

    http://www.computerbuyer.co.uk/news/236 ... fixes.html


    Um, would like to call the PB myth busted ;)
    So I set BOTH PB A and PB B to manual. Stopped the services for good measure.
    Started CoD4 to the title screen (the first screen you see when you local CoD4) and then quit.
    BOTH remained active in the process list after CoD4 quit. The services have stopped but the apps (PnkBstrA & B) remain. Any ideas on that front (not that they're using many resources)

    If I could attach a text file, that would be a MUCH MORE elegant solution to this issue but alas, cannot. So, 'ave it:
    Image Name PID Session Name Session# Mem Usage
    =================== ====== ================ ======== ============
    System Idle Process 0 Console 0 28 K
    System 4 Console 0 240 K
    smss.exe 800 Console 0 388 K
    csrss.exe 852 Console 0 1,840 K
    winlogon.exe 876 Console 0 4,168 K
    services.exe 920 Console 0 4,476 K
    lsass.exe 932 Console 0 1,848 K
    svchost.exe 1112 Console 0 5,080 K
    svchost.exe 1168 Console 0 5,232 K
    svchost.exe 1816 Console 0 26,968 K
    svchost.exe 2024 Console 0 3,792 K
    svchost.exe 356 Console 0 4,884 K
    spoolsv.exe 636 Console 0 6,740 K
    CTAudSvc.exe 676 Console 0 2,776 K
    schedul2.exe 828 Console 0 2,444 K
    AppleMobileDeviceService. 1000 Console 0 2,780 K
    boinc.exe 1072 Console 0 6,520 K
    mDNSResponder.exe 988 Console 0 4,096 K
    svchost.exe 1224 Console 0 3,260 K
    nvsvc32.exe 1384 Console 0 4,052 K
    PnkBstrA.exe 1416 Console 0 3,024 K
    RichVideo.exe 1568 Console 0 2,928 K
    svchost.exe 1544 Console 0 4,572 K
    ULCDRSvr.exe 1908 Console 0 944 K
    wdfmgr.exe 1924 Console 0 1,776 K
    nSvcAppFlt.exe 544 Console 0 5,456 K
    nSvcIp.exe 724 Console 0 6,076 K
    alg.exe 3124 Console 0 3,956 K
    explorer.exe 2788 Console 0 28,224 K
    rundll32.exe 3192 Console 0 3,676 K
    PDVDServ.exe 3556 Console 0 3,252 K
    DVD43_Tray.exe 1052 Console 0 2,320 K
    CtHelper.exe 3704 Console 0 3,404 K
    VolPanlu.exe 3760 Console 0 12,792 K
    Ctxfihlp.exe 3844 Console 0 5,084 K
    DTVSchdl.exe 3888 Console 0 2,388 K
    CTxfispi.exe 1024 Console 0 5,352 K
    WFWIZ.exe 3580 Console 0 5,668 K
    VM_STI.EXE 3940 Console 0 3,912 K
    GrooveMonitor.exe 1552 Console 0 5,932 K
    iTunesHelper.exe 224 Console 0 9,080 K
    boinctray.exe 208 Console 0 2,112 K
    rundll32.exe 1516 Console 0 3,616 K
    TrueImageMonitor.exe 400 Console 0 3,868 K
    TimounterMonitor.exe 1760 Console 0 5,024 K
    schedhlp.exe 2072 Console 0 2,636 K
    ctfmon.exe 2252 Console 0 4,104 K
    msnmsgr.exe 2508 Console 0 29,828 K
    msmsgs.exe 1792 Console 0 1,376 K
    boincmgr.exe 3088 Console 0 8,032 K
    iTunes.exe 3412 Console 0 19,532 K
    OUTLOOK.EXE 3672 Console 0 26,412 K
    taskmgr.exe 3616 Console 0 2,096 K
    iPodService.exe 2656 Console 0 3,920 K
    usnsvc.exe 2812 Console 0 2,660 K
    firefox.exe 248 Console 0 109,936 K
    setiathome_6.03_windows_i 3276 Console 0 34,996 K
    cmd.exe 320 Console 0 2,740 K
    tasklist.exe 4008 Console 0 4,504 K
    wmiprvse.exe 3956 Console 0 5,704 K

    Got rid of any unused software BEFORE making this list. And yes, I DO run BOINC software for Seti@Home. :lol:

    HOT TIP OF THE DAY: List compiled by typing into cmd:
    Code:
    tasklist /fo table > proclist.txt

    :cheers: :thumbl:

    UPDATE: Still on the plugin memory leak hunt :rambo:

    _________________
    Image
    My work blog | My Flickr | Complaints form | Get Image


    Top 
     Profile  
     
     Post subject: Re: Right, boffins ponder over this
     Post Posted: Sat Nov 15, 2008 1:13 pm 
    Offline
    Bow down to the master
    User avatar

    Joined: Mon Oct 01, 2007 6:38 pm
    Posts: 2499
    Location: Between .local and dev:null :D
    UPDATE: Um, we have a problem :shock:

    I've enabled ALL my plugins and it peaks at about 175Mb but is now sustaining a baseline of about 125Mb. MUCH better than 1.4Gb :shock:

    It could have been 3.04 update but can't be sure. I'll post if that changes. :scratch:

    _________________
    Image
    My work blog | My Flickr | Complaints form | Get Image


    Top 
     Profile  
     
     Post subject: Re: Right, boffins ponder over this
     Post Posted: Sat Nov 15, 2008 2:32 pm 
    Offline
    Humping a Super Model
    User avatar

    Joined: Sun May 16, 2004 4:17 pm
    Posts: 3762
    Location: NOT in IRAN!!!!!!!!!!!
    Shame no comparisons can really be made with chrome seeing as half the crap you have enabled in FF aren't yet available for chrome.
    Although that said and done, can't say that lack of ogame plugins have affected my life so far :lol:

    Would be interesting to see if Googles flagship compared though.

    _________________
    Image
    LINUX : If it was any good, they'd charge for it.
    I want to die peacefully in my sleep just like my Grandad, not kicking and screaming like his passengers...


    Top 
     Profile  
     
     Post subject: Re: Right, boffins ponder over this
     Post Posted: Sun Nov 16, 2008 3:25 am 
    Offline
    Bow down to the master
    User avatar

    Joined: Mon Oct 01, 2007 6:38 pm
    Posts: 2499
    Location: Between .local and dev:null :D
    EkO=GCHQ= wrote:
    Shame no comparisons can really be made with chrome seeing as half the crap you have enabled in FF aren't yet available for chrome.
    Although that said and done, can't say that lack of ogame plugins have affected my life so far :lol:
    Would be interesting to see if Googles flagship compared though.

    FF ALREADY uses a version of Chrome anyways. So, what's the difference? :scratch:

    _________________
    Image
    My work blog | My Flickr | Complaints form | Get Image


    Top 
     Profile  
     
     Post subject: Re: Right, boffins ponder over this
     Post Posted: Sun Nov 16, 2008 4:22 am 
    Offline
    Humping a Super Model
    User avatar

    Joined: Sun May 16, 2004 4:17 pm
    Posts: 3762
    Location: NOT in IRAN!!!!!!!!!!!
    TheMacOne=GCHQ= wrote:
    EkO=GCHQ= wrote:
    Shame no comparisons can really be made with chrome seeing as half the crap you have enabled in FF aren't yet available for chrome.
    Although that said and done, can't say that lack of ogame plugins have affected my life so far :lol:
    Would be interesting to see if Googles flagship compared though.

    FF ALREADY uses a version of Chrome anyways. So, what's the difference? :scratch:


    Me not being a boffin figured there was a difference with all the comments being about Firefox and it's addons and memory leaks, which as far as I am aware are non-existent on chrome. So, what's not the difference?
    Hate to sound dumb, but made a fairly reasonable comment, pull it apart if you really must do, but atleast explain why.

    _________________
    Image
    LINUX : If it was any good, they'd charge for it.
    I want to die peacefully in my sleep just like my Grandad, not kicking and screaming like his passengers...


    Top 
     Profile  
     
     Post subject: Re: Right, boffins ponder over this
     Post Posted: Sun Nov 16, 2008 6:59 am 
    Offline
    Bow down to the master
    User avatar

    Joined: Mon Oct 01, 2007 6:38 pm
    Posts: 2499
    Location: Between .local and dev:null :D
    EkO=GCHQ= wrote:
    ... but made a fairly reasonable comment, pull it apart if you really must do, but atleast explain why.

    The question wasn't long enough, sorry. My question is: If FF uses a version of Chrome, WHY use Google's Chrome?
    But in the interests of fair play and experimentation, I'll use Google's Chrome. :thumbl: New thread started because of it. :thumbl:

    _________________
    Image
    My work blog | My Flickr | Complaints form | Get Image


    Top 
     Profile  
     
     Post subject: Re: Right, boffins ponder over this
     Post Posted: Mon Nov 17, 2008 8:49 am 
    Offline
    Comin' outta Gallifrey
    User avatar

    Joined: Mon Aug 01, 2005 9:44 pm
    Posts: 7821
    Location: banging with enamor
    To clear up in here too - FF doens't use Chrome, but it has a chrome, chrome being the jargon-of-the-day for a GUI.

    _________________
    “There are some people in this world who don’t love their fellow man, and I HATE people like that!”


    Top 
     Profile  
     
    Display posts from previous:  Sort by  
     
    Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2

    Board index » HELP AND ADVICE » G33K'S CORNER


    Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

     
     

     
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum

    Search for:
    Jump to:  
    • Shoutbox
    • Shout Message


    test
    cron